Mexicaans leger vernietigt drugsbaron met brute kogelregen

Redactie 17 feb 2017 Entertainment

In Midden-Amerika hebben ze een drugsprobleem, vooral in Mexico kost de strijd tegen de drugsbaronnen veel levens en geld. Voormalig Amerikaans president George Bush startte de War on Terror na de aanslag op de Twin Towers, in Mexico is de regering de War on Drugs gestart om zo het land te verbeteren door de greep van de drugskartels te elimineren.

De kartels hebben veel invloed en kopen politici en agenten regelmatig om, zodat ze hun zaakjes kunnen blijven voortzetten. Hun handelswaar vindt met name in de US and A gretig aftrek. Juan Francisco Patron was zo’n gevreesde drugsbaron en interesseerde zich niet in een slachtoffer meer of minder. Zolang het geld en de drugs maar bleef stromen.

Nu wil de Mexicaanse president de drugsbazen een halt toe roepen en zet daarvoor geen half werk in. De regering vond het mooi geweest en stuurde een helikopter, afgeladen met special forces, naar zijn huis om hem eens flink te grazen te nemen. De soldaten openden vanuit de lucht het vuur met volautomatische machinegeweren. Na het zien van het filmpje en de foto’s lijkt er geen twijfel meer te bestaan of Juan het wel of niet heeft overleefd. Er probeerden nog een paar mannen te vluchten in een auto, dat liep ook niet bepaald goed af.

FHM-Drugs

Reageer op artikel:
Mexicaans leger vernietigt drugsbaron met brute kogelregen
Sluiten