Keihard getrainde Meteorologen van het special operations weatherteam worden kapot gedrild

Redactie 20 jun 2018 Entertainment

“Genoeg met de geluidseffecten, die helpen niet!”, brult de drill sergeant in je oor terwijl je puffend en hijgend je kameraadje over de grond sleept. Je bent gebroken maar er lijkt nog lang geen einde te komen aan de eindeloze oefeningen. Wanneer je eindelijk rust denkt te hebben moet je aan een paal gaan hangen om tegelijkertijd het advies op te ratelen. Deze meteorologen zijn cruciaal op het slagveld en daarom worden ze helemaal kapot gedrild.

De meteorologen van de special operationszijn al meer dan 60 jaar de gevaarlijkste wetenschappers op het slagveld.

Geen lieverdjes

Ze worden op alle gebieden in het leger in gezet, ze moeten overal klaar voor zijn. Ze zijn zeer belangrijk om de legerofficieren met weervoorspellingen te voorzien zodat zij de missies beter kunnen plannen. Vandaar dat de mannen overal klaar voor moeten zijn en in elke situatie met alle soorten van special eenheden moeten kunnen meeliften. Deze jongens zijn geen lieverdjes.

Trainingsvideo

Zo te zien worden ze dan ook hard aangepakt in de trainingen die ze ondergaan. Tijd voor aftaaien is er niet, dit is slechts door beuken en zonder twijfel ja en amen zeggen op wat je meerdere naar je toe blaft. Check de video hieronder om zelf te kunnen zien hoe die trainingen er ongeveer uit zien. Meer trainingen? Check DELTA HUET Trainingen.

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
 Keihard getrainde Meteorologen van het special operations weatherteam worden kapot gedrild
Sluiten