Met Tomorrowland feest je binnenkort in de Alpen op 1860 meter hoogte

Redactie 9 mrt 2018 Entertainment

Aprèsskiën wordt naar een nieuw niveau getild volgend jaar. Met een biertje op de piste staan was nog nooit zo leuk nu het meest beroemde dancefestival ter wereld, Tomorrowland (waar die leuke meisjes rondlopen weet je wel), naar de Alpen trekt. Alpe d’Huez Grand Domaine Ski zal maart 2019 de thuishaven zijn van het dikke festival. Ruim 30.000 fans krijgen de kans om deze spectaculaire ervaring aan te gaan. Winning!

Op 1860 meter hoogte kan jij volgend jaar genieten van de beste dj’s ter wereld in de Alpe d’Huez. Tomorrowland viert zijn 15de verjaardag en ze pakken groots uit. Het thema zal ‘The Hymn of the Frozen Lotus’ zijn. Organisator Michiel Beers weet te vertellen dat het ‘bijzonder wordt op alle vlakken.’

De mainstage zal te bewonderen zijn aan de voet van de pistes. Alle stages zullen per voet (of per ski) te bereiken zijn. Het Grand Domaine is gedurende het festival alleen voor bezoekers van Tomorrowland beschikbaar. Men heeft nog geen idee wie de line-up zullen gaan vormen, één ding is al wel beloofd: het zal de crème de la crème van de dj-scene zijn.

Meer jaren plan

Mocht je volgend jaar niet naar dit prachtige evenement kunnen, niet getreurd. De organisatie heeft gezegd dat het niet een eenmalig initiatief zal zijn. Tomorrowland Winter zal jaarlijks terugkeren, we kunnen de komende jaren dus ook in de winter volle bak gaan genieten van een ervaring als Tomorrowland.

De kaarten verkoop zal begin september van start gaan. Je kan kaarten kopen voor vier of voor 7 dagen. Dus begin maar alvast met sparen want dit evenement wil je absoluut niet missen! Weet jij niet zeker of Tomorrowland als festival bij jou past? Bekijk hier welk festival ideaal bij jou past!

Foto: Tomorrowland

Reageer op artikel:
Met Tomorrowland feest je binnenkort in de Alpen op 1860 meter hoogte
Sluiten