Mét tatoeages ben je zelfverzekerder, ambitieuzer en socialer

Redactie 28 feb 2018 Entertainment

Voor de gemiddelde kleurplaat onder ons hebben we goed nieuws. Uit onderzoek van Beautify is namelijk gebleken dat mensen met tatoeages een streepje voor hebben. En dan hebben we ’t natuurlijk niet over ’n extra chromosoom maar over het heugelijke feitje dat jij met je hompige lichaam vol geknetterd wordt gezien als zelfverzekerder, ambitieuzer én socialer dan wanneer je geen tatoeages hebt. Boffert.

Voor ‘t onderzoek liet Lotte van Beautify zichzelf met drie verschillende looks fotograferen. Puur natuur zonder enige vorm van inkt, met ’n paar kleine tatoeages én met een complete arm volgesleeved. Daaruit konden we de verrassende conclusie stellen dat tatoeages geen invloed meer hebben op je geschatte opleidingsniveau, je salaris en je beroep.

Wel heeft deze huidversiering invloed op de indruk die je maakt als persoon. Waar je zonder tatoeages ‘lief’, ‘vriendelijk en ‘vrolijk’ in de top drie staat van karaktereigenschappen, word je met tatoeages vooral ingeschat als ‘zelfverzekerd’ en ‘ambitieus’. En dat zijn eigenschappen waar je best ’n beetje trots op mag zijn.

Wil je alle resultaten van het onderzoek van Beautify lezen? Dat kan hier.

Beautify

Foto’s: Beautify

Reageer op artikel:
Mét tatoeages ben je zelfverzekerder, ambitieuzer en socialer
Sluiten