Met een gerust hart door Irak cruisen met de nieuwe Marauder

Redactie 5 jan 2017 Machines

Altijd al een rondreis door Irak of Syrië willen maken maar kon je geen geschikt vervoer vinden? Stel het niet langer uit want de Marauder is terug! Dit gepantserde beest redt jou uit iedere moeilijke situatie.

Het Zuid-Afrikaanse bedrijf Paramount Group heeft de Marauder vernieuwd en deze is nu beter dan ooit! Wij keken naar de versie voor particulieren die in de huidige tijd best handig kan zijn, in deze wagen ben je veilig voor iedere zelfmoordterrorist die het slechtste met je voor heeft.

De auto weegt bijna tien ton en is zes-en-een-halve meter lang. Ook kan je maar liefst 4500 kg aan spullen meenemen. Het is een zeer veelzijdig voertuig die je voor verschillende doeleinden kan inzetten. Zo is deze tank op wielen geschikt om personen te vervoeren, defensieve taken uit te voeren en zelfs vol in de aanval te gaan.

De topsnelheid ligt rond de 100/120 km per uur en je kan maar liefst 700 km afleggen op een tank. Deze auto crost moeiteloos over ieder terrein en kan, wanneer het nodig is, ook door het water karren. Echt zuinig is dit apparaat niet te noemen, het is te hopen dat de fabrikant in de toekomst ook een hybride versie op de markt brengt. Gelukkig kun je er wel met z’n tienen in dus hij is ook geschikt als spelersbus voor je team.

>

Dat is natuurlijk allemaal leuk en aardig maar waar het echt om draait, zijn de kwaliteiten van de Maurauder tegen vijandige figuren en hun duistere plannen. Dit voertuig is bestand tegen granaten en rijdt zonder problemen over bermbommen en mijnen heen. De kogelwerende ruiten houden de meeste kogels tegen waardoor je altijd veilig je bestemming bereikt!

De Marauder is ook een keer langs geweest bij Top Gear en de mannen van de BBC waren er zeer enthousiast over. Het werd zelfs The Most Unstoppable Vehicle genoemd! Interesse gekregen? Mail even Paramount Group met je wensen en ze zullen je de offerte sturen.

Paramount Group

Reageer op artikel:
Met een gerust hart door Irak cruisen met de nieuwe Marauder
Sluiten