Met dit matras wil jij altijd naar bed

redactie 1 jul 2016 Entertainment

Als we ergens een hekel aan hebben dan is het wel bezoeken van meubelboulevards. Het uitzoeken van een nieuw matras bijvoorbeeld. Opdringerige verkopers, gigantische rijen en zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dan kun je toch veel beter met je vrienden in de kroeg een potje voetbal kijken, nietwaar? Godzijdank heeft de Nederlandse start-up Matt Sleeps daar nu de oplossing voor.

Deze maestro’s hebben in samenwerking met de TU Delft het perfecte matras ontwikkeld. Het matras bestaat uit 3 lagen en past zich aan, aan jouw lichaam. Ze leveren het matras is een strakke doos en is alleen online te bestellen. Het wordt vervolgens rechtstreeks van de fabrikant aan de klant bezorgd. Ze hebben geen dure showrooms waardoor de prijs van een kwaliteit matras tot 70% goedkoper is van andere kwaliteitsmatrassen. Het Matt matras begint al vanaf €350 inclusief gratis bezorging. Bonus.

Prettige en nobele optie is dat je het matras 100 dagen gratis uit kan proberen en als het niet goed is kun je hem kosteloos retourneren. Nou, kom maar op! We gaan deze uitdaging met de redactie graag aan en zullen snel onze bevindingen met jullie delen of het daadwerkelijk het perfecte matras is.

Een derde van je leven breng je door op een matras. Dan kun je het maar beter gelijk goed aanpakken. Op mattsleeps.com kun je alvast jouw matras bestellen. In de grote steden des lands leveren ze nog dezelfde dag, dus dat is ook relaxed. Wij zijn benieuwd of het inderdaad ’t perfecte matras is. Dat hoor je volgende week!

Reageer op artikel:
Met dit matras wil jij altijd naar bed
Sluiten