Met dit kerstcadeau kan jij niet meer stuk bij je meisje

Redactie 8 dec 2014 Girls

Onder een glamourachtige kerstoutfit mag een megasexy lingeriesetje niet ontbreken. Dat kan je meisje natuurlijk zelf uitzoeken. Het is nog veel gaver als jij dat voor d’r koopt! Als je het doet, dan ben je bij Hunkemöller natuurlijk aan het perfecte adres.

In hun kerstcollectie vind je de traditionele kleuren rood en zwart, maar voor degenen die eens wat anders willen zijn er ook de smaragd tonen of een eclectische blauwe tint. De kanten afwerkingen, speelse elementen als uitgesproken rugdetails en natuurlijk heel veel blingiebling maken de collectie tot een visueel feestje!

Speciaal voor de zeer gewaardeerde FHM-lezers hebben wij op alle sexy lingeriesetjes een korting van 20% bedongen. Hieronder loodsen we je in 3 simpele stappen naar het mooiste lingeriesetje voor je vriendinnetje!

Stap 1: Check de maat van haar favoriete BH en broekje (tip: kijk in haar kast, lingerielade of aan de waslijn. Voorbeelden BH: 75B, broekje: M of maat 38)

Stap 2:
Kijk hieronder door de preselectie uit de collectie en maak je keuze. Surf dan naar hunkemoller.nl. Op de site kun je overigens uit nog veel meer schitterende lingeriesetjes kiezen.   

Stap 3: Rond je shopping af. Vergeet niet de actiecode in te toetsen: FHM@HKM2014 . Om het helemaal af te maken, kun je meteen ook een fleurige cadeauverpakking toevoegen. Je ziet het: je hoeft écht niet de deur uit!

Actie geldig van 8 t/m 22 December 2014.
* de actie is alleen geldig op hunkemoller.nl
** niet geldig in combinatie met andere acties / aanbiedingen
 Preselectie collectie Hunkemöller, pick your favourite!

1. Links BH: Caroline, Rechts BH: Theresa

2. BH: Maddy

3. BH: Claudia

4. Links barely pink BH: Nella, Rechts Body: Ella

5. Links BH: Adrianna, Rechts BH: Jasmina

6. Fuchsia BH: Nella

7. BH: Juliette

8. Slipdress Syl

9. Slipdress Theresa

10. String: Rosie

11. BH: Savannah

12. 

Reageer op artikel:
Met dit kerstcadeau kan jij niet meer stuk bij je meisje
Sluiten