Met dit geniale Heineken-shirt is je Koningsdag pas écht compleet!

redactie 25 apr 2016 Entertainment

Wij Nederlanders staan bekend als nuchtere mensen. We verkiezen de TV boven de kroeg, de camping in Zeeland boven een hotel aan de Algarve en een patatje oorlog boven een driegangenmenu. Ons motto: ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.’ Maar er is één dag dat al die gekte die we onderdrukken naar buiten komt. Eén dag dat alle remmen losgaan. Eén dag dat we de pils massaal koud zetten, de barbecue uit de schuur halen en het glas heffen op onszelf, onze vrienden en ons land. Eén dag dat de feestende, oranje hordes door de steden trekken. Natuurlijk hebben we het over Koningsdag!

Advertisement

Op Koningsdag zijn we allemaal koning voor één dag en daar hoort natuurlijk het geweldige W-hals shirt van Heineken bij! Dit shirt heeft ‘Maxima draagcomfort’, zit vol oranje elementen, zoals kroontjes op de mouwen en op de rug de titel “Koning voor één dag!” Dit shirt is het ultieme eerbetoon aan onze koning, onze Willy, onze eindbaas die in zijn studententijd niet voor niets bekend stond als Prins Pils.

Koop ‘m nu, want met het W-hals shirt van Heineken is je Koningsdag pas écht compleet. Sowieso handig om te hebben (denk aan het uche, uche EK Voetbal, oranje verkleedpartijen, Koningsdag van volgend jaar etc).

Reageer op artikel:
Met dit geniale Heineken-shirt is je Koningsdag pas écht compleet!
Sluiten