Met deze Uzi Tactical Pen kun je werkelijk alles

redactie 31 mrt 2016 Entertainment

Het mannelijkste schrijfgerei op aarde is een feit: de Uzi Tactical Pen. Naar verluidt wordt deze bloedsterke pen gebruikt door onder andere de Secret Service en de special forces. Geen wonder, want met deze pen kun je werkelijk alles. Zie het als een soort McGyver, maar dan in je borstzakje of etui. Een kort overzicht:

Jezelf verdedigen
De robuuste behuizing, de scherpe punt en de grote wendbaarheid maken deze pen tot een gedegen aanvalswapen. Wie in het nauw gedreven wordt, kan zich met de Uzi Tactical een weg naar buiten vechten.

Een autoruit breken
Doemscenario: je rijdt met je auto een meer in en krijgt de deur of het raam niet meer open. Autoruiten zijn lastig te breken – zelfs een harde trap is veelal niet genoeg. Gelukkig is daar de Uzi Tactical. De top van de pen bevat een speciale glasbreker die het heel simpel maakt om een autoruit te breken.

Onder water schrijven
Je kent dat wel: ben je net lekker aan het snorkelen, bedenk je je opeens dat je nog melk en kaas moet kopen. Wees niet bevreesd: met onze favoriete pen kun je gewoon onder water je boodschappenlijstje bijwerken.

Ontsnappen uit handboeien
Yep. Binnenin de pen zit een universeel handboeiensleuteltje verstopt. Dus of je nu wilt ontsnappen aan ontvoerders of een agent wil pranken: met de Uzi Tactical Pen kan het gewoon. 

En check vooral dit supervette filmpje!

Reageer op artikel:
Met deze Uzi Tactical Pen kun je werkelijk alles
Sluiten