Met deze tips word je onweerstaanbaar voor elke vrouw

redactie 29 apr 2016 Entertainment

We weten natuurlijk allang dat dikke spieren en een lefgozertjesmentaliteit niet genoeg zijn om het hart van een vrouw te winnen, maar hoe doen we dat dan wel? Wij geven je 9 tips die jou omdopen tot onweerstaanbaar relatiemateriaal.

1. Wees een gentleman
Wees niet alleen vriendelijk tegen de vrouw van wie je hart sneller gaat kloppen, maar ook tegen vreemdelingen. Geef eens een fooitje aan die serveerster, help dat oude mannetje oversteken op straat en houd de deur open voor een dame. Niets is aantrekkelijker dan een man die iets voor een ander over heeft – hoe klein het ook is.

2. Rol je mouwen op
Sterke onderarmen en stevige biceps zijn gelukkig nog niet uit het tijdsbeeld verdwenen. Lekker naar de sportschool dus. En als je de volgende dag op je werk bent en die knappe collega loopt langs, rol dan je mouwen op. Kun je die vers verworven spieren showen. Uit onderzoeken blijkt namelijk dat vrouwen een man die zijn mouwen opstroopt ontzettend aantrekkelijk vinden.

3. Maak oogcontact
Mensen die oogcontact maken, stralen zelfverzekerdheid uit. Vrouwen willen de volledige aandacht van een man en hoe kun je dat nu beter geven dan door haar aan te kijken? (En nee, dat is niet hetzelfde als non-stop naar haar staren, want dat is natuurlijk hartstikke creepy).

4. Wees kalm en beheerst
Begeef je je in een stressvolle situatie? Gebeuren er tien dingen tegelijk? Wordt het even allemaal teveel? Probeer dan toch beheerst te blijven. Een man die kalmte uitstraalt, is een man met controle, en dat is precies waar vrouwen naar op zoek zijn.

5. Toon ambitie in alles wat je doet
Met twijfelen is niets mis, maar vergeet niet om altijd doelgericht te werk te gaan. Heb jij een droom? Ga er dan voor! Weinig dingen geven je meer uitstraling dan weten waar je voor staat en er alles aan doen om je doelen te bereiken. En dat hoeft echt niet te betekenen dat je miljonair of topsporter moet worden. Gewoon dat bandje plakken in plaats van het wekenlang uitstellen, is al een mooi begin.

6. Bied een luisterend oor
Misschien maakt je chick zich druk om dingen waarvan jij niet begrijpt wat het probleem is, maar dat betekent niet dat je haar niet serieus moet nemen. Als zij een zware dag heeft gehad en het even niet meer ziet zitten, zorg dan dat je voor haar klaarstaat. Aan een man die zijn koptelefoon opzet en het allemaal maar onzin vindt, heeft ze niks. Samen sta je altijd het sterkst!

7. Kom voor haar op
Natuurlijk kunnen vrouwen prima hun eigen boontjes kunnen doppen, maar een man met een beschermend karakter is nog net zo sexy als tweehonderd jaar geleden. Laat zien dat je voor haar opkomt en niet bang bent om haar veiligheid en welzijn te waarborgen. Of dat nu gaat om een conflict tijdens het uitgaan of om een verwoede discussie in de huiskamer: kom altijd voor haar op. Enne… niet meteen als een neanderthaler iemand op z’n bakkes rammen hè.

8. Houd altijd vast aan je mannelijkheid
Twintig kratten bier leegzuipen, bomen omver hakken, koeien op de barbecue flikkeren: zolang dat niet het enige is wat je doet, knappen vrouwen daar echt niet op af. Integendeel zelfs! Een man moet immers wel een beetje man blijven.

9. Zorg dat je er verzorgd uitziet
Wil je een baard laten staan? Prima, maar verzorg ‘m dan wel goed. Ga naar de barbier om dat mannelijke oerwoud een beetje bij te laten snoeien. En doe daarna vooral een lekker luchtje. Dat maakt écht het verschil. Houd je van krachttraining? Fantastisch, maar gebruik achteraf wel een goede, liefst bij de eau de toilette passende deodorant. Een verzorgde, goed ruikende man heeft altijd een streepje voor! Voor de allerbeste verzorgingsproducten raden we je met liefde TABAC GENTLE MEN’S CARE aan.

Reageer op artikel:
Met deze tips word je onweerstaanbaar voor elke vrouw
Sluiten