Met deze machine is thuis wiet kweken makkelijker dan ooit

redactie 11 aug 2016 Entertainment

Als je geen zin meer hebt om op je zolderkamertje met warmtelampen aan de slag te gaan om zo een stash wiet te verbouwen dan weten wij wat voor je. De Grobo doet al het werk voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is zaden te kopen, de reservoirs te vullen en het apparaat aan te zetten. Het briljante apparaat werkt via een app en hij laat je weten wanneer je plant klaar is voor de oogst. 

Dankzij de sensoren die in de Grobo zitten weet hij precies te voldoen aan de behoeftes van jouw plant. Hij geeft hem automatisch water en voedingstoffen. Met zijn LED-lampen krijgt je plant het gevoel dat ‘ie 18 uur per dag zonlicht vangt.

Wietplanten is niet het enige wat de Grobo kan laten groeien. Je kan ook groentes, fruit of allerlei andere planten verbouwen. Ook dan zal de Grobo je berichtjes sturen via de app als er iets niet goed gaat of dat hij klaar is voor de oogst.

Goedkoop is de Grobo niet. Je kunt ‘m momenteel preorderen voor $899, maar over een maandje wordt ‘ie 25% duurder. Bovendien gaan er nog voor  $15 á $20 per maand aan voedingstoffen in. Ach nou ja, je moet het maar zien als een lange termijn investering.

Reageer op artikel:
Met deze machine is thuis wiet kweken makkelijker dan ooit
Sluiten