Met deze elektrische bike ben je de pimp van de straat

redactie 18 dec 2015 Entertainment

Nog op zoek naar een nieuwe onbetaalbare fiets? Moet je bij de boys van Ono Bikes zijn. Zij hebben een elektrische fiets ontwikkeld die zo vet is dat ‘ie lijkt te zijn getekend in een frituurpan. Ze noemen ‘m de Archont Electro. De fiets weegt is met 55 kilo niet bepaald een lichtgewicht, maar z’n snelheid maakt alles goed.

Dankzij een elektromotortje kan die een snelheid van 80 km/u behalen. Vergeet je helm niet. Als je de motor zo’n drie uurtjes oplaadt dan heb je een range van zo’n 97 kilometer. Eenmaal rijdend kun je kiezen uit vier verschillende ‘versnellingen’, waarbij je zelfs een achteruit hebt. Als je wel lekker gaat op een bepaalde snelheid dan kun je gewoon het cruisecontrol knopje inschakelen.

Afijn. Je ziet ‘m wellicht al aankomen. Aan deze dikke fiets hangt een prijskaartje. Een stevige ook. Als je ‘m nu wilt hebben in de pre-order dan lap je minimaal ¢6.666 euro. Twijfel je iets langer dan kun je uitgaan van een kleine 10k. Maar dan ben je wel de absolute player P.I.M.P. van je hood. Je kunt ‘m overigens ook zonder elektromotortje aanschaffen. Dan ben je er wel met 2.000 euries. Liefhebbers kunnen hier terecht.

Reageer op artikel:
Met deze elektrische bike ben je de pimp van de straat
Sluiten