Met deze eettafelstoelen maak jij jouw mansion compleet

redactie 11 feb 2019 Entertainment

De feestdagen liggen alweer achter ons. Het ging in een flits voorbij. Daar zat je dan met de fam achter je middeleeuwse gourmetstel. Altijd gezellig. Het eetgedeelte in je mansion is best wel een belangrijke locatie. Hier kom je samen, deel je de stories en eet jij je heerlijke maaltje op. Ter inspiratie hebben wij 3 toffe eettafelstoelen voor je op een  rijtje gezet die jouw mansion compleet maken. 

Bastia Bruin

Deze eettafelstoelen zijn eigenlijk tijdloos. Het straalt een en al luxe uit en zit ook nog eens lekker. De luxe stoel  is uitgerust met een slede poot. Zo gaan deze degelijke stoelen nog jaartjes mee.

Dahlia Cognac

Van alleen het woord ‘Cognac’ worden wij al happy. Deze klassieke stoel is zeker fraai te noemen. Door de zachte stof zit ‘ie erg lekker. De stoel  is uitgerust met zwart metalen poten. De stoel had  ook zo uit een restaurant in Parijs kunnen komen. Dit is dé stoel voor de man met klasse!

Joos

Maak kennis met Joos. Een strak afgewerkte stoel gemaakt van grof stiksel. Door de zwarte poten voelt de stoel lekker stevig aan. De vierkante gestikte rugleuning zorgt ervoor dat je voldoende rugsteun krijgt, daarnaast zit Joos lekker comfortabel.

 

 

Reageer op artikel:
Met deze eettafelstoelen maak jij jouw mansion compleet
Sluiten