Met deze bets ga je dit weekend geld verdienen met Eredivisiewedstrijden

Redactie 13 sep 2018 Entertainment

De interlandperiode zit er weer op en we mogen ons weer opmaken voor een kakelvers eredivisieweekend. Dat wordt genieten! Het wordt helemaal extra spannend, als we ook nog een beetje cashmoney inzetten bij de bookmakers. Maar waar moet je in hemelsnaam op inzetten?

Wij durven het wel aan om je een handje te helpen om dikke doekoe in huis te halen. De zaterdag gaan wij gewoon in een keer goed voorspellen. We hebben ADO-PSV, dat wordt natuurlijk gewoon een overwinning voor PSV. De Graafschap-VVV? Vul maar een 1’tje in, want op de altijd lastige Vijverberg blijven de drie punten gewoon in Doetinchem. Dan hebben we verder Ajax-Groningen. Wordt een walk-over voor de Amsterdammers, die hebben geen kind aan de Noorderlingen en als laatste zaterdagavondwedstrijd staat Willem II-Excelsior op het programma. Wij zetten ons geld op de Tilburgers, zeker in eigen huis.

Gooi ze in de combinatie, zet er 50 euro op en tel je zegeningen. Het levert je zo’n 320 euro winst op. Dat is toch lekker? Kun je een hoop rondjes van geven hoor in de kroeg. Mocht je dat niks vinden, dan kun je altijd nog op andere paarden wedden. Ontvang €100 bonus + 250 Free Spins bij Oranje Casino bijvoorbeeld. Daarmee kun je ook wel een hoop financieel gewin bewerkstelligen. Succes makker!

Reageer op artikel:
Met deze bets ga je dit weekend geld verdienen met Eredivisiewedstrijden
Sluiten