Met deze 8 wapens maak je van ieder kantoor een slagveld

thomas 13 nov 2015 Entertainment

Er is niets mis met een beetje kantoorhumor. Als je vijf dagen per week met dezelfde mensen in hetzelfde kantoor zit moet je gewoon af en toe iets geks doen om het leuk te houden. Elastiekjes schieten op de stagiair, iemand keihard laten schrikken of zo’n geel papiertje onder iemand z’n muis. Er zijn genoeg manieren om de verveling te verdrijven, maar met deze 8 wapens kun je de strijd op kantoor pas echt naar een hoger niveau tillen. Katapulten, granaten en zelfs een helikopter. Met deze middelen ben jij je collega’s altijd baas.

1. Thunder missile launcher
Met behulp van de USB kabel hang je deze raketlanceerder aan je computer. Vervolgens kies je het doelwit en met een simpele muisklik schiet je een schuimpijltje in het oog van je collega. Die zag hij nooit aankomen.

2. Miniature Ballista kit
In de middeleeuwen was deze uit de kluiten gewassen kruisboog al behoorlijk effectief en ook op bureauformaat is dit een wapen om bang voor de zijn. Deze minivariant knalt zonder moeite de bijgeleverde pijltjes 10 meter ver, en als die pijltjes op zijn kun je altijd nog je eigen munitie verzinnen.

3. Portal 2 Sentry Turret
Ook in tijd van vrede moet je altijd voorbereid zijn op oorlog, en omdat je zelf niet altijd scherp kan zijn is deze robot de oplossing. Met behulp van een motionsensor laat hij je namelijk weten wanneer iemand te dicht bij je bureau komt. Laat je dus nooit meer verassen dankzij deze kleine vriend.

4. Remote Controlled Fart Machine
Een scheetkussen maar dan met een upgrade. Plaats de speaker onder de stoel van je collega en bepaal met behulp van de afstandsbediening wanneer je toeslaat. Een klassieker in een nieuw jasje.

5. Micro sonic grenade
Deze kleine granaat lijkt redelijk onschuldig maar als het alarm afgaat kun je maar beter een goede koptelefoon op hebben. Het stukje plastic produceert namelijk een 115 decibel sterk en vooral irritant geluid. Deze is dus perfect om meteen de hele afdeling plat te leggen.

6. Rubber band machine gun
Tijd voor het zwaardere geschut! Wat dacht je van deze gatling gun die een bijna oneindige stroom van elastiekjes over je vijand uitspuwt. Het elastiekje is altijd al populair geweest als munitie en deze schiet er veertien per seconde. Geloof ons maar dat als je met deze bad boy komt binnenlopen al je collega’s wel twee keer nadenken voordat ze een grap met je uithalen.

7. UZI Periscope
In het heetst van de strijd is het af te raden om zomaar je hoofd boven je bureau uit te stoken. Met deze periscoop kun je veilig blijven zitten waar je zit en toch de omgeving verkennen. Met deze handige verrekijker heb je dus een tactisch voordeel over je vijand en dat kan net dat beetje extra zijn om de overwinning over de streep te trekken.

8. Air hogs RC long shot R/C Helicopter
Het Amerikaanse leger is er gek op en gebruikt bijna niets anders meer om IS te bombarderen: de drone. Een robot die het vuile werk doet terwijl je zelf op veilig afstand zit. Ook op kantoor kun je deze tactiek gebruiken want met deze handige op afstand bestuurbare helikopter kun je vanuit je luie bureaustoel je collega’s bestoken met raketten.

Reageer op artikel:
Met deze 8 wapens maak je van ieder kantoor een slagveld
Sluiten