Met de nieuwe versie van Range Rover Velar wordt je buurman in no-time jaloers

Redactie 11 feb 2018 Machines

Het is nu ongeveer een jaar geleden dat de Range Rover Velar uitkwam, een heerlijke wagen als je het ons vraagt. Nu heeft het welbekende automerk de nieuwe Range Rover Velar Lumma CLR GT. Nog beter, denk je. Ja het kan nog grootser.

De nieuwe wagen van Range Rover is de eerste die gaat tippen aan de Velar. De auto zal meer op de toekomst gericht zijn en krijgt dan ook power-upgrades voor zowel de benzine als dieselvarianten. Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Als het Britse automerk uitpakt, dan doen ze dat ook goed. Het nieuwe design zal bestaan uit een carbon fiber en krijgt dikke wielen. In de ontwikkelingsfase bevindt zich een nieuwe sportuitlaatsysteem. Jongens, dat wordt decibellen knallen op de snelweg.

De bumper gaat ook lekker dik worden. Door middel van een splitter geeft de Lumma CLR GT een gevaarlijk duistere uitstraling. Ideaal om je buurman lekker jaloers mee te maken. De splitter is niet alleen aangebracht om de Rover er zo agressief uit te laten zien, ook handig voor de aerodynamica.

Als je nu nog niet bent overgehaald, sorry dan ga maar lekker verder met carnaval vieren. Daar kunnen wij dan ook niets aan doen.

Foto: Lumma-Design

Reageer op artikel:
Met de nieuwe versie van Range Rover Velar wordt je buurman in no-time jaloers
Sluiten