Jon Olsson deelt nieuwe video van zijn meesterlijke cabrio versie op de Mercedes-Benz G500

Redactie 28 jun 2018 Machines

Dat Jon Olsson een lijpe gast is, die bakken met geld heeft en een goede smaak in auto’s heeft, wisten we al langer. De voormalige olympische skier heeft met zijn bedrijven en sponsorgeld een mooi zakcentje verdient. Hij weet dat dan ook op de juiste manier te besteden. Een poosje geleden besloot hij dat hij een grote vlogger op YouTube wilde worden en hij deelt zijn bijzondere leventje nu op het platform. Laatst zagen we zijn toffe vrijgezellenfeest en in deze vlog showt hij zijn nieuwste aanwinst in de garage. Een Mercedes-Benz G500 waar hij een cabriolet van maakte.

Het ding is een absoluut terrein-verslinder en doet ons een beetje denken aan deze BMW X5 die werd omgebouwd tot een off-road monster. In de vlog laat hij even zien wat voor pareltje zijn Mercedes-Benz G500 cabrio wel niet is.

Vermogen

Jon is iemand die een leuk zakcentje bij elkaar heeft gesprokkeld. Als voormalig professioneel skiër heeft hij een goede neus voor zaken. Zijn vermogen heeft hij voornamelijk gehaald uit zijn bedrijven (YNIQ, DoucheBags) en door verscheidene sponsordeals (Head, RedBull, Audi, Poc, Hestra, LasVegas.com). Nu heeft hij naast al die successen als laatst zijn missie gemaakt om succesvol te worden op YouTube. Dat gaat al aardig de goede kant op met 1,1 miljoen volgers. Check Jon en zijn gruwelijke bak hierbeneden.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Jon Olsson deelt nieuwe video van zijn meesterlijke cabrio versie op de Mercedes-Benz G500
Sluiten