In memoriam: Lotte van der Zee

Redactie 7 mrt 2019 Girls

Vandaag heeft het trieste nieuws ons bereikt dat model Lotte van der Zee (20) is overleden aan de gevolgen van een hartstilstand.

Op 25 februari maakten haar ouders via Lotte’s Instagram bekend dat ze in coma was geraakt, nadat ze op vakantie in Oostenrijk een hartaanval heeft gekregen. Vandaag hebben haar ouders via Instagram het trieste nieuws medegedeeld dat Lotte is overleden. “Onze parel, ons alles is op woensdagavond 6 maart om 22:47 overleden. Het is super onwerkelijk dat onze lieve Lotte er niet meer is. Onze harten zijn gebroken.”

View this post on Instagram

Onze parel, ons alles is op woensdagavond 6 maart om 22:47 overleden. Het is super onwerkelijk dat onze lieve Lotte er niet meer is. Onze harten zijn gebroken💔 Nogmaals willen we jullie allemaal bedanken voor alle steun en hartverwarmende berichten. ——————————————————————————- Our pearl, our everything passed away on Wednesday evening March 6th at 22:47. It is incredibly surreal that our dearly beloved Lotte is not around us anymore. Our hearts are truly broken💔 We would like to thank you all again for all the support and heartwarming messages.

A post shared by LOTTE VAN DER ZEE (@lotte_zee) on

We leerden Lotte kennen nadat ze de Miss Teen Universe-verkiezing won. Vorig jaar stond ze voor het eerst in de FHM500 en was ze met plek 59 een van de hoogste binnenkomers. Een notering die ze met ons kwam vieren op het FHM500-feestje. Later heeft ze nog eens een Instagram take-over voor ons gedaan vanuit Mexico. In de momenten dat we haar hebben gesproken maakte ze indruk met haar lieve, knappe en sprankelende verschijning.

Alle woorden schieten natuurlijk tekort om dit verlies te omschrijven.  Onze gedachten zijn bij haar ouders, familie, vrienden en kennissen die we allemaal veel sterkte en kracht toe willen wensen. Rust zacht lieve Lotte ♥️

Reageer op artikel:
In memoriam: Lotte van der Zee
Sluiten