Melanie Gaydos heeft genetische aandoening en is een ster in modellenland

Redactie 7 jun 2017 Entertainment

We brengen je altijd op de hoogte van de nieuwe shoots van Emily, Kate of Candice, maar dat wil niet altijd zeggen dat zij altijd voor de meest interessante plaatjes zorgen. Neem Melanie Gaydos, de nieuwe ster in modellenland. De 28-jarige heeft een extravagant uiterlijk, wat komt doordat ze is geboren met ectodermale dysplasie, een ziekte die haar botstructuur, tanden, huid en nagels aantast.

Daar komt nog bovenop dat Melanie ook nog alepecia onder de leden heeft, wat betekent dat ze bijna geen haar heeft. Verder is ze gedeeltelijk blind omdat haar wimpers als peuter naar binnen groeiden en haar hoornvlies beschadigden. Vroeger werd het meisje ernstig gepest op school, maar nu ze volwassen is steekt ze een  lange vinger uit naar al haar haters, want de Amerikaanse is een big hit in modellenland.

Met haar excentrieke uiterlijk is ze een geliefd model om mee te werken, gezien de bijzondere foto’s die kunnen worden gemaakt. Tijdens haar studie Schone Kunsten in New York werd ze door haar vriendje overtuigt om modellenwerk te gaan doen. ‘Hij overtuigde me door te zeggen dat ik de enige ben die er zo uitziet, en dat ik dat als een voordeel moet zien’, vertelde ze ooit aan Yahoo! Style. Daarna had ze binnen mum van tijd werk in overvloed: ‘Ik wou altijd al larger than life zijn, dus dat was perfect.’

Dat je markante platen kunt schieten met Melanie Gaydos, bewijzen de foto’s hieronder wel.

Facebook Melanie GaydosWeekend.knack.be

Reageer op artikel:
Melanie Gaydos heeft genetische aandoening en is een ster in modellenland
Sluiten