Dit 17-jarige meisje wordt waarschijnlijk een van de eerste mensen op Mars

Redactie 11 jul 2018 Entertainment

Kleine meisjes dromen er vaak van om verpleegster, prinses of FHM-model te worden. Maar weinig kleine meisjes dromen er van om als een van de eerste mensen naar Mars te gaan. Dat is anders voor Alyssa Carson. Zij droomde al vanaf 3-jarige leeftijd over een leven weg van aarde. Het begint erop te lijken dat zij daadwerkelijk een van de eersten mensen wordt die voetstappen op Mars zal zetten.

Wonderkind naar Mars

Ze is de eerste persoon die het complete NASA Passport Program heeft voltooid door naar alle 14 NASA Vistior Centers te gaan. Daarnaast is ze de jongste persoon ooit die geaccepteerd en geslaagd is bij het Advanced Possum Academy. Dat maakt haar officieel gecertificeerd om naar de ruimte te gaan als een astronaut trainee.

Vastberaden

Naast de Astronautentraining is ze ook al haar schoolonderwerpen aan het studeren in vier talen (Engels, Chinees, Frans en Spaans). Haar grootste uitdaging is volgens haar om ervoor te zorgen dat ze alles doet op zo’n jonge leeftijd, terwijl ze ook high school moet afronden. Check de video hieronder over Alyssa. Hij is twee jaar oud maar laat je wel een stukje zien van de bijzondere motivatie en vastberadenheid van dit bijzondere meisje.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Dit 17-jarige meisje wordt waarschijnlijk een van de eerste mensen op Mars
Sluiten