De beste adviezen van coaches in de UFC

Redactie 25 feb 2018 Entertainment

De meest extreme vechtsport op deze aardkloot: mixed martial arts. Er is geen sport waarbij er zoveel bloed uit je kop wordt geslagen als hier. Bijna alles is geoorloofd binnen The Octagon. Omdat er zoveel verschillende vechtstijlen tegenover elkaar staan, is het van uiterst belang om constant alert te zijn van de sterke en zwakke punten van je tegenstander. Tactiek is essentieel maar het aanpassen van tactiek is misschien nog wel veel belangrijker. In deze video zien we het meest geniale advies ooit gegeven door coaches in de UFC.

Zo laat het onderstaande filmpje zien dat MMA eigenlijk een teamsport is. De coaches in de video vertellen informatie/ geven advies, die essentieel was voor het winnen van de wedstrijd. Door goed te kijken wat de tegenstander herhaaldelijk deed en hierop te anticiperen, werden wedstrijden gewonnen.

Wat is het onderscheid tussen een goede en een geweldige coach? Zie voor jezelf in de onderstaande video, waar we een aantal momenten zien waarop zeer belangrijk advies werd gegeven die bepalend was voor de wedstrijd.

Foto: Instagram

Reageer op artikel:
De beste adviezen van coaches in de UFC
Sluiten