Vanaf deze week kun je met meerderen tegelijkertijd FaceTimen

redactie 31 okt 2018 Entertainment

Bijna ieder mens met een iPhone is weleens aan het FaceTimen. Het is super handig want zo kun je altijd met je beste maat lullen. Mocht je hem zat zijn, klink je ‘m gewoon weg. Ging dat in het echte leven ook maar zo. Door een nieuwe update kun je straks met meerdere mensen tegelijk FaceTimen. Zo kun je eindelijk crush voorstellen aan je moeder. Scheelt weer een familiebezoek. 

Mensen zitten al jarenlang te wachten op een update. Men smeet met deuren, gooide telefoons stuk op stenen vloeren en huilde tot al het vocht in het lichaam verdwenen was. Dat is nu niet meer nodig. Dat scheelt weer een begrafenis. De functie wordt meegeleverd bij de gloedjenieuwe Apple’s iOS 12.1 update waar ook 70 nieuwe emoji’s inzitten.

32 mensen

Maar er is meer. Naast dat je met meerdere mensen kan FaceTimen worden de schermen van de mensen waarmee je lult een stukje groter, nou ja van degene die aan het woord is. Dus niet allemaal door elkaar gaan praten. Mocht je daar schijt aan hebben, dan kijkt FaceTime naar degene die het hardste praat. Je kan met maximaal 32 mensen FaceTimen, maar we vragen ons af hoe handig dat is. Iets met chaos en schelden. Hou die rust hé.

Reageer op artikel:
Vanaf deze week kun je met meerderen tegelijkertijd FaceTimen
Sluiten