Meedogenloze bandenprikker ‘Slash’ slaat weer toe en waarsschuwt voor een oorlog

redactie 13 apr 2016 Entertainment

Je auto is na zonsondergang niet meer veilig in het Westland in Zuid-Holland. Een ware maniak die zichzelf ‘Slash’ noemt terroriseerd de glazen stad al maandenlang. De serie bandenprikker heeft inmiddels al ruim 200 banden lek geprikt en lijkt niet van plan zijn te stoppen. Gisternacht was het weer raak en schreef ‘Slash’ nog eens 35 banden bij op zijn lange lijst van slachtoffers. Hij liet ditmaal ook een boodschap achter: “Probeer mij niet te stoppen, anders is het oorlog – Slash”.

De briljante breinen van CSI Westland zitten bovenop de zaak maar hebben moeite met in het hoofd kruipen van zo’n psychopaat. Wat zou zo iemand bewegen dit soort wreedheden te begaan vroegen wij ons al af. Burgermeester Sjaak van der Tak denkt dat mister Slash hoopt gepakt te worden door de politie, hij zei het volgende: “ Het is beter dat de bandenprikker door de politie wordt gepakt, want door Westlanders wordt hij gefileerd”.

De hardwerkende westlanders die de dupe zijn van de ziekelijke praktijken van de serie moordenaar der banden zijn zich ten einde raad. Wat hebben onze banden deze man, of vrouw natuurlijk, ooit aangedaan? Misschien is het gewoon een kwestie van aandacht zoeken maar wij vinden het reuze spannend. Wordt ongetwijfeld vervolgd. De bandenprikker hopen we dan.

Reageer op artikel:
Meedogenloze bandenprikker ‘Slash’ slaat weer toe en waarsschuwt voor een oorlog
Sluiten