MediaMarkt zet vliegende auto in de verkoop

Redactie 19 apr 2017 Entertainment

Uitzichtloze files, frustrerende parkeerproblemen, openstaande bruggen, wegblokkerende ongelukken, het zit je niet mee als automobilist in het verkeer. Gelukkig gaat MediaMarkt daar verandering inbrengen en komt ons verblijden met een ongekend gaaf transportmiddel.

De elektronicagigant gaat namelijk de PAL-V voor één dag aanbieden in hun filiaal in Eindhoven! Deze vliegende auto mag zowel rijden over de openbare weg als vliegen door het luchtruim en gaat binnenkort in productie.

Eerder maakte MediaMarkt al indruk door de Ferrari California T aan te bieden als leasebak en nu is het dus de beurt aan de PAL-V die het warenhuis aan de nodige publiciteit moet gaan helpen.

Wanneer je over de juiste papiertjes beschikt en oneindig diepe zakken hebt, kun je eventueel overwegen de vliegende auto aan te schaffen. Voor een slordige 3 ton moet deze gadget over de toonbank gaan vliegen. Je krijgt er dan wel een iWatch bij en als je wat onzeker bent over je rij/vliegkunsten, kun je altijd een lesje kopen om met het apparaat om te leren gaan.

Volgende week gaat de winkel open en kun je een prototype bekijken zodat je weloverwogen de beslissing voor dit voertuig kunt maken. Eind 2018 wordt je exemplaar geleverd.

AutoblogRTLzPAL-V

Reageer op artikel:
MediaMarkt zet vliegende auto in de verkoop
Sluiten