Suïcidale medewerker kaapt vliegtuig en crasht na halsbrekende toeren

Redactie 12 aug 2018 Entertainment

Een medewerker van het vliegveld van Seattle kaapt een vliegtuig en knalt ermee door de lucht. Alleen vliegen was voor hem niet genoeg, hij gooit er ook nog een paar gekke tricks uit. Doordat hij geen ervaring had met vliegen is hij neergestort. We weten niet hoe het met de guy gaat.

Dat het op dat moment niet helemaal lekker zat in zijn hoofd mag wel duidelijk zijn. De vliegervaring had hij opgedaan met Flight Simulator of in ieder geval via de computer. Op Twitter zijn audiofragmenten te horen waar hij met een verkeersleider praat, die wil hem helpen om de vliegmachine veilig te landen.

Gevechtsvliegtuigen

De sherrif  van Pierce County vertelt dat er twee gevechtsvliegtuigen zijn ingezet voor de veiligheid: “Zij hebben ervoor gezorgd dat de mensen op de grond veilig zijn gebleven.” De verkeersleider moest zorgen voor een goede landing, maar dat is helaas niet gelukt. Volgens de FBI is dit geen terroristische actie. Gewoon een nogal impulsieve en gekke actie dus.

Rookpluim

Het ging wel om een relatief klein vliegtuigje, een Bombardier Dash 8 Q400 van Horizon Air. Hier kunnen ongeveer zeventig mensen in. Toen de stuntman aan de gang ging was het toestel gelukkig leeg. Een kwartier nadat hij was opgestegen, zagen mensen een dikke rookpluim opkomen bij het eiland. Echt een weird verhaal dit.

Foto: YouTube.

Reageer op artikel:
Suïcidale medewerker kaapt vliegtuig en crasht na halsbrekende toeren
Sluiten