McGregor vs Mayweather is weer een stap dichterbij

redactie 1 dec 2016 Entertainment

Het gevecht der gevechten is weer een stap dichter bij. Conor McGregor en Floyd Mayweather zijn de laatste tijd via de media al een beetje ruzie aan het maken. De twee vechtmachines staan bekend om hun arrogante en agressieve houding tegenover hun tegenstanders. En nu heeft Conor zijn bokslicentie gehaald. En da’s niet voor de lol zou je zeggen.

Het gevecht tussen de UFC-kampioen en de bokskampioen zal van een epische proportie zijn die zijn weerga niet kent. Vooralsnog zijn er nog geen concrete plannen. Andy Foster (Athletic Commissie executive officer van Californië) bevestigt in ieder geval de licentie van Conor: ‘Hij is zeer gekwalificeerd als een bokser. Ik zou hem graag zien vechten in Californië. Het moet gewoon de juiste tegenstander zijn, in ieder geval een high-level tegenstander. We zijn blij dat wij hem een licentie hebben mogen geven.’ 

Toch zal het waarschijnlijk een kwestie van tijd zijn voordat Mayweather officieel wordt uitgedaagd. Die kan natuurlijk maar één ding zeggen: challenge accepted. 

Verheugen op de mooiste vechtwedstrijd ooit

Bron: manners.nl
Beeld: Huffingtonpost.com

Reageer op artikel:
McGregor vs Mayweather is weer een stap dichterbij
Sluiten