Mayweather en McGregor willen matten in het gevecht van het jaar

Redactie 14 feb 2017 Entertainment

Het is eindelijk zover, het gevecht der titanen gaat er komen! Conor McGregor en Floyd Mayweather zouden overeenstemming hebben bereikt over hun langverwachte gevecht dat nog dit jaar moet gaan plaatsvinden in het knotsgekke Las Vegas.

Al maandenlang gaan er geruchten over het gevecht tussen deze twee giganten die beide uitblinken in hun sport. McGregor zou graag een wedstrijdje willen boksen en gaf aan Floyd een paar petsen te gaan verkopen. Zoals we allemaal weten let Mayweather op de kleintjes, de bokskampioen wilde maar liefst $100.000.000 voor de matpartij incasseren. Dit was echter tot voorheen veels te buitensporig voor iedere bokspromotor.

Gelukkig voor de fans van beide mannen hebben ze nu onderling afspraken gemaakt over de inkomsten en hoe deze verdeeld moeten gaan worden. Het ziet er dus naar uit dat Floyd zijn 1oo miljoen dollar gaat krijgen, dat heeft hij toch weer mooi voor elkaar.

Het is nu afwachten totdat de derde partij akkoord gaat om het event van het jaar te hosten, dit zal hopelijk een kleinigheidje zijn. We kunnen niet wachten om de UFC kampioen aan het werk te zien tegen de ongeslagen boksbeest. Mayweather heeft namelijk al zijn 49 professionele partijen gewonnen, de manier waarop is niet bij iedereen even populair. Floyd heeft de gewoonte om op punten te winnen en vooral technisch te boksen. Hij zal hoe dan ook die 50e partij willen pakken, denkt McGregor, die graag de ring instapt.

We zijn benieuwd hoe de bokser omgaat met de enorme agressie die McGregor mee de ring in neemt en zijn tegenstanders probeert te vernietigen. Om het voor allebei eerlijk te houden, zullen de twee kemphanen tegen elkaar boksen, het zal dus geen MMA-gevecht worden. Het maakt ons allemaal niet uit, desnoods vechten ze op de parkeerplaats van de Wibra, als we deze bazen maar aan het werk zien!

 

LadBible

Reageer op artikel:
Mayweather en McGregor willen matten in het gevecht van het jaar
Sluiten