Nieuwe beelden van Sons of Anarchy spin-off Mayans MC

Redactie 18 jul 2018 Entertainment

FX verrast ons met een nieuwe teaser van de Sons of Anarchy spin-off Mayans MC. In de Roadside teaser zien we een eerste glimp van het graf van Jax. FX knalde de clip op social media met de tekst: Pay your respects. Ride with Mayans MC Sept 4 on FX.”

Spin-off

Oh, er komen wat spoilers aan, dus je bent gewaarschuwd. Aan het einde van het laatste seizoen van Sons of Anarchy offert Jax zich op, waardoor hij zich dood rijdt. We starten de clip dan ook bij een geïmproviseerd graf met een handgeschreven bordje met Jax, wat doodshoofden, bloemen en kettingen. Daarna scheuren we met de Mayans mee over de highway.

Officieel was het idee om wat karakters uit Sons of Anarchy te recyclen, maar uiteindelijk is de pilot van Mayans helemaal opnieuw geschoten en zijn een paar rollen opnieuw gecast. Norberto Barba is de koning van deze productie en heeft Kurt Stutter als zijn rechterhand.

Verhaal

We gaan gewoon verder waar de hitserie in 2014 stopte. Mayans MC is gewoon weer in een ketel gedoopt met dikke bikes, geweld, leer en cruisen door de droge dessert na de dood van Jax. Fox heeft al 10 uur aan afleveringen gekocht voor het eerste seizoen, dus dat worden flinke bingewatchsessies.

Over het verhaal zegt FX dit: “Set in the aftermath of Jax Teller’s death at the end of SOA‘s seven-season run in 2014, Mayans MC will focus on the struggles of Ezekiel ‘EZ’ Reyes, a prospect in the Mayan MC charter on the California/Mexico border. EZ is the gifted son of a proud Latino family, whose American dream was snuffed out by cartel violence. Now, his need for vengeance drives him toward a life he never intended and can never escape.”

Met Mayans MC gaat de legacy van Sons of Anarchy dus gewoon nog rustig even door. Weer een gruwelijke serie waarbij je de benzinelucht haast in je woonkamer ruikt.

Foto:  Screenshot YouTube.

Reageer op artikel:
Nieuwe beelden van Sons of Anarchy spin-off Mayans MC
Sluiten