Matzwarte LaFerrari Nero DS Opaco ziet er magistraal uit

redactie 2 aug 2016 Machines

Een felrood exemplaar kunnen wij waarderen, maar deze matzwarte LaFerrari Nero DS Opaco ziet er ook wel heel erg lekker uit. Er zijn er maar drie van in de wereld en als je toevallig in Californië bent van 18 tot 20 augustus, dan kun je even langs wippen bij de Monterey Car Week. Daar gaan ze er namelijk eentje veilen. De verwachtingen zijn hooggespannen, want het ultieme bod zou wel eens kunnen oplopen tot $4,5 miljoen.

Maar voor dat geld heb je ook wel wat. Zo ongeveer de allervetste hybride hypercar die er is. Met maar 340 kilometer op de teller zou het kunnen dat een oud vrouwtje hem alleen gebruikte voor de boodschappen. Door het zwarte interieur met rode details ziet hij er ook van binnen fantastisch uit.

Dit absolute bakbeest heeft een V12, 6,3-liter motor en 949 pk. Met vleugels zou hij gemakkelijk opstijgen. Onderaan het stuur staat de tekst: Cavallo infernale. Wat zoiets betekend als: Het paard uit de hel. Maar als je achter het stuur zit voelt het waarschijnlijk eerder als de hemel aan.

Reageer op artikel:
Matzwarte LaFerrari Nero DS Opaco ziet er magistraal uit
Sluiten