Matador wordt in z’n kont gespiest door stier

Redactie 3 apr 2018 Entertainment

Dit fragment brengt toch weer zo’n heerlijke evil smile op je gezicht waarbij in een wolkje boven je hoofd het woord karma circuleert. Blijft lekker om een matador gespiest te zien worden. Al helemaal als het beest van een stier zijn horens midden door de reet van de matador prikt.

In Spanje is het een traditie om tijdens Pasen het stierenvechtseizoen te openen. Dat doe je niets liever dan met een beginneling die voor het eerst de arena betreedt. Wat kan er nu misgaan? Je bent immers helemaal getraind om de meest woeste stieren te verslaan. De 20-jarige Younes wist niet weg te komen en de stier reeg zijn horens recht door de reet van de Fransman.

Huldiging

Het mooiste van dit verhaal is, is dat Younes alles over had om een keer mee te doen aan een stierengevecht. Hij is officieel namelijk een Fransman en vloog helemaal speciaal voor deze wedstrijd over naar Spanje om als matador te shinen. Geshined heeft ‘ie zeker, want hij gaat nu viral over het interwebz. Hij zal ook wel een branderig gevoel over hebben gehouden na deze actie. Na zijn debacle werd hij als held ontvangen door het publiek. Snappen wij niks van, want de enige held in dat stadion is de stier. We gaan er helaas van uit dat de stier het niet meer na kan vertellen. Heeft ‘ie toch nog een mooie daad verricht vlak voordat hij stierf. Matador heeft nog geluk, want deze gast verloor zelfs zijn oog in een ander stierengevecht.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Matador wordt in z’n kont gespiest door stier
Sluiten