Mashpi Cloud Forrest Lodge is het ultieme resort in Ecuador

Redactie 5 aug 2018 Entertainment

Rondtripje door Zuid-Amerika in de planning? Nice. Mocht je toevallig Ecuador aandoen, dan hebben we nog wel een lekker logeeradresje voor je, want een overnachting in Mashpi Cloud Forrest Lodge moet je eigenlijk effe meepakken.

Het is met zo’n 1.000 dollar alleen niet goedkoop, maar hé: je bent op vakantie en geld moet rollen. Dat je voor datzelfde geld ook drie weken kunt slapen en eten in een hostel moet je maar niet aan denken. Voor dat bedrag bivakkeer je wel in een superdik resort in het regenwoud bij Masphi, in het noorden van Ecuador.

Midden in de jungle

De klamme warmte grijpt om je heen en de mist sijpelt omhoog vanuit de jungle van Zuid-Amerika. Als je net een lange wandeltocht erop hebt zitten, dan is zo’n uitvalsbasis niet verkeerd. Je zit echt midden in de natuur, dus om je heen hoor je alleen de apen, vogels en andere mysterieuze regenwoudgeluiden. In het regenwoud zitten meer dan 400 verschillende soorten vogels en 200 verschillende dieren.

De Lodge is eerder al door National Geographic uitgeroepen tot de Unique Lodges Of The World, dus als je nog niet overtuigd was dat dit een bijzondere plek was, dan ben je het nu wel. Mocht je willen boeken, dan kun je hier terecht.

Reageer op artikel:
Mashpi Cloud Forrest Lodge is het ultieme resort in Ecuador
Sluiten