Jij wordt de superheld in Marvel Powers United VR

Redactie 17 jul 2017 Entertainment

In deze game kruip je in de huid van je favoriete superhelden. Een beast als Hulk, door de geluidsbarrière als Iron Man of iedereen in je web vangen als Spider-Man. Alles wat jij wilt én in virtual reality. Net alsof je zelf in de film zit dus.

Het liefst staan wij de hele dag naast Scarlet Johansson, die de rol van Black Widow speelt. Maar oké, de andere Marvel helden zijn ook gruwelijk. De game zal zich nog ontwikkelen, dus komen er wellicht nog meer karakters en levels die je kunt spelen.

Avengers
Verder onthult Marvel op het D23 Disney fanclub event, gewoon even een geheime trailer voor Avengers: Infinity War. De beelden zijn zo top secret dat ze nog nergens online te vinden zijn, balen. Maar het schijnt dat de Guardians of the Galaxy meeten met Peter Parker (Spider-Man), Iron Man, Captain America, Black Widow, Black Panther, Doctor Strange en nog een shitload aan Marvel superhelden.

De fans worden pas echt gek bij de scene waarin Thanos te zien is die the Avengers blijkbaar wil bombarderen met een planeet, of volgens sommigen de maan. Klinkt veelbelovend en laten we hopen dat die beelden heel snel opduiken.

FHM-Avengers
Reageer op artikel:
Jij wordt de superheld in Marvel Powers United VR
Sluiten