Margot Robbie komt definitief terug als Harley Quinn in solo film

Redactie 4 dec 2017 Entertainment

Met het excentrieke charisma van Margot Robbie maakte ze haar debuut als Harley Quinn in de film Suicide Squad, wat door sommigen gezien werd als het beste deel van een verder matige film. Het lijkt niet meer dan logisch dat er veel belangstelling is geweest voor de geruchten over een project waarbij Harley betrokken is. Het klinkt alsof Margot er klaar voor is.

In een interview met MTV zei de heerlijke blonde actrice dat ze een Harley-film heeft die “volledig gescheiden” is van andere projecten die nog geheim gehouden worden, en die ze al een tijdje in de maak heeft. Behalve Gotham City Sirens zei Robbie dat ze Harley “met andere vrouwen” wil zien. “Ik bleef maar zeggen toen we Suicide Squad aan het schieten waren: ‘ze heeft haar vriendinnen nodig.’”

Volgens Robbie heeft Harley Quinn andere meisjes om haar heen nodig omdat ze dat leuk vindt. “Ze heeft haar meidenbende nodig.” Niet alleen de blonde badass vindt dat leuk, ook wij zouden het zeer op prijs stellen als de er nog meer extreem hete en hondsbrutale meiden op het witte doek zullen verschijnen. Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Wanneer de spin-off met de dementerende, vreemde sexy schurk te zien zou zijn is nog onduidelijk. Margot: “iedereen wil Harley terug op het scherm krijgen” en dat betekent “iedereen werkt aan veel verschillende versies van wat dat zou kunnen zijn.” Maar dat de blonde schurk terug gaat komen staat dus vast. Het gerucht heeft meer al meer dan een jaar door de wandelgangen van Hollywood heen gesuisd, maar is nu dan dan eindelijk officieel bevestigd. Mooi nieuws. Hoe eerder de hete schurk terugkomt om haar knuppel te slingeren, hoe beter.

Hier 14 sexy gifjes van Margot Robbie om de zinnen te verzetten

Maxim

Reageer op artikel:
Margot Robbie komt definitief terug als Harley Quinn in solo film
Sluiten