De Hydrofoil Bike van Manta5 is de nieuwe waterfiets

Redactie 25 nov 2017 Entertainment

Gaat er niets boven een avontuurlijke bergtocht op je mountainbike en ben je het liefst in een kano op het water te vinden, maar heb je geen tijd voor beide outdoor activiteiten? Dan is de Manta5 draagvleugel fiets voor de echte outdoor fanaat je aandacht waard.

Gemaakt van aluminium en voorzien van twee koolstofvezel draagvleugels, is deze waterfiets in staat om met hoge snelheden over het oppervlak van meren, rivieren en open oceaan te stuiven. Dankzij de 400-watt pedaal assistent motor kunnen renners kilometers afleggen zonder al te veel vermoeid te raken. Wel zo handig als je midden op het water bent en de benen beginnen te verzuren.

Maar wat nou als je evenwicht je in de steek laat en je lichaam toch overgeleverd is aan een plotselinge duik in het water? De Hydrofoil Bike heeft de mogelijkheid om een back up op te starten terwijl deze nog steeds ondergedompeld in water is. Over het aanmeren bij een speciaal aangemeten pier, hoef je je ook geen zorgen te maken. Manta5 heeft dit nautische wonder ontworpen om gemakkelijk uit elkaar te halen tot een formaat dat klein genoeg is om in je kofferbak te passen, zodat je het altijd bij de hand hebt voor alle avonturen op het water.

Foto’s: Manta5

HiConsumption

Reageer op artikel:
De Hydrofoil Bike van Manta5 is de nieuwe waterfiets
Sluiten