‘De jeuk aan jouw balzak is een slecht teken’ – Mannenhoroscoop week 40

redactie 5 okt 2018 Entertainment

Vriend, wij van FHM hebben weer eens wat nieuws voor je. Een horoscoop speciaal voor mannen. Je bent natuurlijk ook benieuwd hoe jouw week eruit gaat zien en wat er allemaal op jouw pad komt. Misschien win je die wedstrijd wel, of belt die ene crush je op met een wel heel dwaas verzoek. Wij turen even voor je in onze glazen bolletje. Zoek niet langer verder naar andere horoscopen, deze is speciaal voor jou gemaakt ouwe rukker!

Ram 21 maart – 20 april

De jeuk aan jouw rechter teelbal is een slecht teken. Zou je dat drankje van haar wel aannemen? Je kan beter een pornofilmpje pakken maat. Dat is het enige moment dat jij deze week seks zult zien. Geen zorgen, de kaarten liggen qua werk gunstig op tafel. Donderdag krijg jij een hele bijzonder opdracht voor je kiezen. Die moet je opvreten hoor!

Stier 21 april  – 21 mei

Vergeet nou niet je beste maten te bellen voor een avondje genadeloos tanken. Het is te langgeleden, dat weet jij als geen ander. Voor je het weet stort de hele alcoholindustrie in en kun je nergens geen pils meer krijgen. Een oude vriendin van vroeger kom je per toeval tegen in de sportschool. Negeer haar, ze heeft ook geen zin in jouw slappe gelul.

Tweeling 22 mei – 21 juni

Er zit iets verstopt in de bami van jouw lokale chinees. Dit stukje wortel staat symbool voor vruchtbaarheid. Doe het dus in godsnaam met een rubbertje. Tenzij jij een kinderwens hebt, grijp dit moment aan. Op werk hoef je deze week niet te verschijnen doordat er stortregen is. Je denkt toch niet dat je daar doorheen moet gaan. Lekker thuis werken joh. Je baas denkt hier wellicht anders over.

Kreeft 22 juni – 22 juli

Bestel geen kreeft in dat visrestaurant bij jou in de stad. Het is jouw sterrenbeeld en je sterrenbeeld moet je niet eten. Wanneer je dat wel doet, gaat er iets is kapot in jouw leven. Is dat rook wat er daar uit je PlayStation komt? Stiekem rookt vriendin nog wel eens pretsigaretjes, dus dat kan het ook zijn. Doe met haar mee om een nieuwe dimensie aan jullie relatie toe te voegen.

Leeuw 23 juli – 23 augustus

Je gaat dit weekend misschien wel winnen met je voetbalteam. Het enige wat je moet doen is op de schenen van de tegenstander trappen. De scheids is partijdig, maar die kun je voor de wedstrijd omkopen met een sixpack pils. Na de wedstrijd heeft je vriendin thuis een speciale verrassing voor je. Ze heeft geen zin in stamppot, maar in worst. Lekker.

Maagd 24 augustus – 23 september

Je moet zo snel mogelijk beginnen met vakantieplannen maken voor de aankomende zomer. Dit is alles zorgt ervoor dat jij vanavond niet alleen in bed ligt. Bel je beste vriend af, want voor je het weet  gebeuren er dingen die meerdere dingen kapot maken. Een doorgezakt bed valt dan nog reuze mee.

Weegschaal 24 september – 23 oktober

De chili van je mam werkt op je darmstelsel. Je kan het niet weigeren, dat snappen we, maar dit is van belang voor de hele volksgezondheid. Wanneer je het toch doet, hangt alles aan een zijden draadje. Misschien belt je date voor zaterdag je wel af, haar reukorganen zijn sterker dan jij ooit zou durven dromen.

Schorpioen 24 oktober – 22 november

Ha! Die zag je niet aankomen he. Win je zo ineens de loterij. Weet je al wat je met geld gaat doen? Misschien kun je nu eindelijk eens die Porsche 918 Spyder kopen die je al zolang wilde. Helaas wordt je de volgende ochtend gewoon weer wakker. Als de sterren gunstig zijn, ligt er misschien wel een tropische verrassing naast je.

Boogschutter 23 november – 21 december

Bitterballen zijn lekker, maar toch moet je er mee oppassen. Een van je ooms blijkt een fervent gooier. Dan had je maar niet zijn nieuwe blouse moeten afzeiken. Gelukkig krijg je hulp uit onverwachte hoek. Ze is niet echt familie van je, dus je kan het erop wagen.

Steenbok 22 dec – 20 januari

Gooi niet zo met geld man! Je bankrekening huilt. Tuurlijk mag je haar trakteren op een etentje, maar haar verwachtingen liggen veel te hoog. Wanneer je alles op alles zet wacht je wel een leuke bonus. Je kan deze bonus maar 1 keer uitgeven, dus weeg alles goed af. Een klap in je gezicht zorgt voor een leuke rode plek waardoor je misschien beter een dagje vrij kan nemen.

Waterman 21 januari – 19 februari

Je kan beter je telefoon in de hoek smijten wanneer de drank jouw ziel bedoezeld. De gevolgen kunnen dramatisch zijn.  Gelukkig hebben ze tegenwoordig overal wel een pilletje voor, maar is dat het waard? Omdat er nog steeds geen leven op Pluto is gevonden, kun je deze week beter geen bloemkool eten.

Vissen 20 februari – 20 maart

De man die tegenover je staat in de spiegel ben jij. Misschien wordt het toch tijd voor een oogmeting, wellicht maakt een bezoekje aan de kapper jouw probleem minder.  Je crush stuurt je misschien wel een Whatsappje wanneer jij je profielfoto veranderd. Zeg geen ‘Nee’ en vraag of ze zin heeft in filmpje kijken. Dit zou zomaar eens het moment kunnen worden waar jij je al zo lang op verheugt.

Reageer op artikel:
‘De jeuk aan jouw balzak is een slecht teken’ – Mannenhoroscoop week 40
Sluiten