Man verliest been aan kanker maar besluit topsporter en geniale verkleedheld te worden

Redactie 30 okt 2017 Entertainment

Afgelopen weekend werd je ermee platgegooid. Je hoefde je social media kanalen maar te openen en deze overstroomden met vrienden en kennissen gehuld in Halloween-outfits. Van creepy kostuums tot sexy pakjes, van alles komt er voorbij. Er zullen misschien meesterlijke verkleedkoningen bij gezeten hebben, maar van Josh Sundquist gaan ze niet winnen.

Josh Sundquist was 9 jaar oud toen de diagnose werd gesteld dat hij kanker had. Hij overwon de strijd tegen deze afgrijselijke ziekte, maar verloor daarbij zijn been. Dit weerhield Josh er echter absoluut niet van om het leven zonnig te bekijken. In 2006 deed hij onder andere mee aan de Paralympics en is hij tot de dag van vandaag een echte topsporter. Deze absolute wereldprestaties zijn niet het enige wat Josh siert, hij heeft ook een enorm gevoel voor humor en het feit dat hij slecht één been heeft, accepteert hij volledig en maakt daar zelfs optimaal gebruik van bij verkleedpartijtjes.

Zijn geniale kostuums zullen niet alleen een enorme glimlach op je gezicht geven, ze zullen je er ook aan herinneren dat je niet bij zak en as moet gaan zitten wanneer je met heftige tegenslagen te dealen hebt!

Foto: YouTube

Distractify

Reageer op artikel:
Man verliest been aan kanker maar besluit topsporter en geniale verkleedheld te worden
Sluiten