Man treft zijn vreemdgaande vriendin in bed met een andere man en komt met mooie reactie

Redactie 28 apr 2017 Entertainment

Op één of andere manier, wanneer het kutste wat je kan overkomen deze man overkomt, kan hij zich rustig houden en de hele situatie onder dompelen in wat humor. Duston Holloway kwam thuis na een avondje weg en vond daar zijn vriendin slapend in bed. Niks raars aan, behalve dat zij daar niet alleen lag maar met een andere gozer.

Guy Finds His Girlfriend Cheating, Does Photoshoot As They Sleep In His Bed cheat1 576x1024

De meest voorkomende reactie lijkt ons dan toch wel om flink uit je plaat te gaan en die kerel aan z’n voeten het bed uit te trekken. Dustin dacht daar net ietsjes anders over. Hij bleef rustig, pakte zijn mobieltje en begon het tafereel vast te leggen. Wanneer aan Duston gevraagd werd of hij ze nog wel had wakker gemaakt antwoordde hij: ” I did tap her to wake up but she was drunk as skunk passed out. I was gonna ask if I was gonna have to sleep in the spare bedroom and what kinda breakfast the dude like lmao.”

Guy Finds His Girlfriend Cheating, Does Photoshoot As They Sleep In His Bed cheat2 576x1024
Guy Finds His Girlfriend Cheating, Does Photoshoot As They Sleep In His Bed cheat3 576x1024
Guy Finds His Girlfriend Cheating, Does Photoshoot As They Sleep In His Bed cheat4 576x1024

Hoewel het natuurlijk ongelooflijk klote is voor Duston kunnen wij het wel waarderen hoe hij er met zo veel humor mee om gaat. Mensen van over heel de wereld hebben Duston hun steun betuigd en voelen met hem mee. Op het moment van schrijven is Duston zijn photoshoot al meer dan 3.300 keer gedeeld en heeft zijn post meer dan 2.500 reacties gekregen.

 

Reageer op artikel:
Man treft zijn vreemdgaande vriendin in bed met een andere man en komt met mooie reactie
Sluiten