Man wordt wakker met 10 vastgelijmde dildo’s op zijn rug

redactie 15 Feb 2019 Entertainment

Lachen, gieren, brullen. Van je vrienden moet je het hebben, hè? Dat wordt maar weer eens keihard bewezen in dit filmpje. Deze man besluit tijdens een avondje met zijn vrienden op tijd het bed in te duiken. Als eerste gaan slapen in huis vol hongerige plaaggeesten is dat altijd vragen om problemen. De laffe borrelaar komt er dan ook niet ongestraft vanaf en wordt wakker met 10 dildo’s op zijn rug gelijmd.

Je kan je misschien afvragen waarom deze dudes tien dildo’s in huis hebben, maar dat effe terzijde. Het is echt hilarisch. De man sluipt de kamer van zijn maat in en plakt voorzichtig de gekleurde kunstpenissen op zijn rug. Even later wordt ‘ie met grof geweld wakker gemaakt.

Stugge dildo’s

Blijkbaar kregen de vrienden het niet voor elkaar om de genotsknotsen van zijn rug af te trekken, want niet veel later loopt die guy met een laken over zijn rug door het ziekenhuis. Dat moet heerlijk ongemakkelijk zijn geweest. Wij hebben ons in ieder geval kostelijk vermaakt met de beelden. Of zoals Sylvana zou zeggen: goeie prank, vijf reeten!

View this post on Instagram

MINHA GENTE, VEJAM A VINGANÇA QUE EU FIZ COM @abdiasmelooficial KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK VEJAM OS STORYS!! Vídeo completo está nos destaques com o nome de ( pirocossauro )

A post shared by Rei Das Trollagens (@nidobadoqueoficial) on

Reageer op artikel:
Man wordt wakker met 10 vastgelijmde dildo’s op zijn rug
Sluiten