Man Man Man is de nieuwe mannenbijbel van Jan Heemskerk en Marcel Langedijk

redactie 18 nov 2018 Entertainment

Aanstaande maandag (19 november) is het alweer zover. Dan is het weer onze dag, namelijk Internationale Mannendag. Om alvast in de stemming te komen hebben Marcel Langedijk (Gordon: biografie van een entertainer) en Jan Heemskerk (voormalige Playboy-baas) een nieuwe literair meesterwerkje uitgebracht: Man man man. De titel windt er geen doekjes om: dit is hét ideale boek voor de man. 

Wij mannen hebben het heus niet altijd makkelijk, dat weten wij als geen ander. Natuurlijk hebben vrouwen het ook niet makkelijk, maar daar zijn weer andere boeken over geschreven. We hebben het nu over Man man man. Da’s nog eens andere boek … eh koek! Rob Geus heeft er overigens niks mee te maken (tenminste, niet zover wij weten).

De bijbel onder de mannenboeken

Dit is dé bijbel voor mannen. Het boek bevat 55 wijsheden, oplossingen, handvatten en praktische lifehacks. Een feestje van herkenbaarheid waarop jij uitgenodigd bent. Het leest fijn weg, want het is absoluut niet wollig geschreven en altijd met een vette knipoog. Wel is het een boek waar je echt iets aan hebt, dus het is ook nog eens educatief. Maar bovenal is het gewoon flink lachen geblazen.

Winnen

Deze papieren steunpilaar geeft je allerlei tips over werk, hobby’s, vriendschap, het leven in het algemeen en natuurlijk de liefde. Wil je deze heilige graal nou hebben? Wij mogen drie exemplaren weggeven! Hoe mooi is dat. Zet onder het Facebookbericht in comments waarom jij dit boek moet winnen en wie weet ligt er straks een dik exemplaar op je deurmat te glimmen.

Man Man Man

 

 

Reageer op artikel:
Man Man Man is de nieuwe mannenbijbel van Jan Heemskerk en Marcel Langedijk
Sluiten