Man heeft schijt aan zijn vrouw en bouwt epische mancave

redactie 27 feb 2016 Entertainment

Soms moet je als man gewoon doen waar je zin in hebt en niet luisteren naar je vrouw. Dat heeft deze man ook gedaan en kijk wat het hem heeft opgeleverd. Stephen Harris is de man die een voorbeeld werd voor ieder man door zijn garage om te bouwen tot mancave zonder dat zijn vrouw het wist.

De vrouw des huizes ontdekte uiteindelijk wat haar man aan het doen was toen ze thuis kwam en er een enorm gat in de muur zat. Haar 58-jarige man sloopte de halve muur zodat hij een deur kon maken naar zijn mancave waar ieder man jaloers van wordt. Een 50 inch flatscreen met surround sound systeem, een bar met drie koelkasten, geluidsdichte muren en heel veel voetbal memorabilia. Van kranten kripsels tot shirtjes en van sjaaltjes tot foto’s. Een echt walhalla voor de voetbalfan dus!

Mevrouw Harris is achteraf gezien maar wat blij met de mancave van haar man, want nu kan hij daar lekker voetbal kijken terwijl ze zelf van haar soaps kan genieten. Sinds zijn garage klaar is heeft de Swansea fan er ook een hoop vrienden bij gekregen die ieder weekend maar wat graag onder het genot van een biertje de wedstrijd komen kijken. Het bier is trouwens gratis zolang je maar net zo veel drinkt als Stephen zelf, want dat is de enige regel in zijn tempel van bier en voetbal. Deze kerel is een voorbeeld voor ieder man.

Reageer op artikel:
Man heeft schijt aan zijn vrouw en bouwt epische mancave
Sluiten