BIG SHAQ is terug en trekt zijn jas uit in nieuwe track ‘Man Don’t Dance’

Redactie 13 jun 2018 Entertainment

The ting goes skrrrahh, Pap, pap, ka-ka-ka (ka), etcetera etcetera. Onze boy Big Shaq is terug met een nieuwe heerlijke niets zeggende track genaamd ‘Man Don’t Dance’. Deze keer vertelt hij zijn luisteraars dat mannen niet dansen, maar nog veel belangrijker: hij trekt zijn jas met bontkraag uit. Het resultaat is weer een veel te toffe video waarin Big Shaq de sterren van de hemel rapt zoals alleen hij dat kan. 

Vorig jaar wist rapper Big Shaq een grote hit te scoren met zijn agressieve en de les lezende ‘Man’s Not Hot’. Zo leerden we allemaal dat echte mannen het nooit heet hebben en iets met bomen roken en dat twee plus twee vier is. Het werd een hit en de muziek video is ondertussen al 273 miljoen keer bekeken op YouTube.

Rake teksten

Lang werd er gespeculeerd of Big Shaq een grap was en dat bleek zo te zijn. Big Shaq is het alter ego van de Britse komiek Michael Dapaah die wereldwijde bekendheid vergaarde door zijn stunt. Dat kwam vooral door de teksten die nergens op sloegen, zijn te stoere houding en zijn bluf dat hij de beste rapper op aarde was. Wat vooral blijft hangen zijn de skraaaats en skidipopops die we hem horen ratelen in het nummer.

‘Man Don’t Dance’

Maar Big Shaq is dus terug en alhoewel hij ons vertelt in ‘Man’s not hot’ dat je je jas niet uit moet doen, doet hij dat wel in de nieuwe video ‘Man Don’t Dance’. Het is weer dezelfde soort grap maar dan in een ander jasje, het voelt een beetje als een PSY actie met Gentleman. Toch levert de video de nodige hilariteit op en kunnen wij momenteel nog geen genoegen krijgen van onze grote vriend Big Shaq. Zie zijn nieuwe muziek hit hierbeneden.

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
BIG SHAQ is terug en trekt zijn jas uit in nieuwe track ‘Man Don’t Dance’
Sluiten