Malcolm rende weg van zijn vrouw en verdween voor ruim 10 jaar

Redactie 13 okt 2017 Entertainment

Haalt jouw vriendin ook wel eens het bloed onder je nagels vandaan en ga je met regelmaat even een blokje om, om af te koelen? Ik denk dat we allemaal wel eens in deze kokende situatie hebben gezeten. Zo ook de 62-jarige Malcolm Applegate, alleen bracht hij dat ‘blokje om’ naar een heel nieuw niveau.

Malcolm is een hovenier en dol op zijn vak. Toen hij thuis kwam met het nieuws dat hij wat meer uren ging werken, werd vrouwlief helemaal gek. Zijn vrouw wilde namelijk dat hij juist minder ging werken en probeerde ál zijn tijd op te eisen. Malcolm keek het nog een aantal maanden aan maar het gedrag van zijn vrouw werd alsmaar krankzinniger. De hovenier voelde zich toen genoodzaakt de benen te nemen. De bossen naast zijn werk bleek voor hem de ultieme schuilplaats.

Zonder ook maar íémand uit zijn omgeving in te lichten, pakte hij zijn spullen en trok het woud in waar hij in hutten verbleef. “Ik verdween voor ruim 10 jaar. ” Via de bossen kon hij makkelijk zijn werk bereiken waar hij onder de radar nog met plezier kon tuinieren.

Na 10 jaar vertelde een mede-“vluchteling” hem over een daklozencentrum genaamd Emmaus. Malcolm werd daar meteen toegelaten en is enorm gelukkig. “Ik kan tuinieren voor het goede doel en ben continu bezig met geld ophalen voor de mensen die in Emmaus zitten. Ik heb hier mijn eigen kamer en heb mij nog nooit zo vrij gevoeld.”

Inmiddels heeft Malcom ook weer contact gezocht met zijn zus, met wie hij tien jaar niet sprak. Zijn zus heeft alle ziekenhuizen, gevangenissen en daklozencentra opgebeld de laatste jaren. “Ze dacht dat ik dood was. Onze reünie was heel emotioneel, maar onze band is weer helemaal hersteld.” Dus, ook je vriendin hélemaal zat? Run for the hills!

P.S. Of Malcolm zijn vrouw ooit nog heeft gesproken, is niet bekend.

Foto’s: SWNS

LadBible

Reageer op artikel:
Malcolm rende weg van zijn vrouw en verdween voor ruim 10 jaar
Sluiten