Makers van de Halo games worden overspoeld met pizza

redactie 16 mrt 2019 Entertainment

Het hoofdkantoor van de makers van de game Halo, kregen een aangename verrassing. Althans, het begon als een leuke verrassing. Nadat er een cryptische tweet van 343 Industries geplaatst werd, stonden fans van de game voor een raadsel. Hierin lieten de makers van de Halo franchise doorschemeren, dat misschien de Halo Collection naar de PC komt.

Veel Master Chief aanhangers waren sceptisch over de tweet. Èèn fan liet zelfs weten op Reddit, dat als het nieuws klopt, hij de makers van Halo zal trakteren op pizza. Niet veel later bevestigde 343 dat de populaire shooter inderdaad zal komen naar PC. Aansluitend gaven ze ook aan dat ook Halo Reach aan de bundel toegevoegd zal worden. Fans waren laaiend enthousiast. Met als gevolg een massale bezorging aan Pizza’s aan het adres van 343 Industries. Courtesy of The Halo Community. Zie 343 industries reactie in de video hieronder.

Bedankt zo is ‘t wel genoeg

Toen het bedrijf kostelijk aan het genieten waren van alle gratis pizza’s, waren ze erg dankbaar voor deze geste. Op Twitter liet 343 weten enorm te genieten van al dat lekkers. Al gauw sloeg het om in een drama, toen de hoeveelheid Domino’s en Little Caesars Pizza’s als een tsunami binnen stormde. En ze zeggen dat gamers alleen maar kunnen klagen achter het scherm. Guess again.

Reageer op artikel:
Makers van de Halo games worden overspoeld met pizza
Sluiten