Donderdag moet je partyen bij MADNESS in Mad Fox

Redactie 1 aug 2018 Entertainment

Makkers! Heb je al iets in de planning voor aanstaande donderdag? Het meest extravagante feest van Nederland in de meest excentrieke club van onze hoofdstad staat op het programma! Dan weet jij dat we het over MADNESS in Mad Fox hebben.

Je kent de Mad Fox als de club waar de luxepoezen van Amsterdam de bloemetjes flink buiten zet. Ook is het de plek waar beroemdheden als Leonardo DiCaprio, Martin Garrix, Will.i.am en Game of Thrones ster Richard Madden te vinden zijn.

MADNESS Mad Fox
Foto: Mad Fox

Chaos galore

MADNESS is het meest gekke feest dat daar georganiseerd wordt. Donderdag 2 augustus staat er weer een nieuwe zomerse editie op stapel en daar wil jij bij zijn. Wat kun je een beetje verwachten? Heel veel gekke acts, verrassingen en complete chaos. Maar altijd goede muziek en heerlijke partyvibes. Of zoals ze het zelf nog veel mooier omschrijven: “The night will bring you a sexy cirque style that flirts with the night accompanied by some special unannounced guests and Parisian house music. When Amsterdam is fast asleep MAD FOX connects the city’s foxes and nighthawks down the rabbit hole”.

MADNESS Mad Fox
Foto: Mad Fox

Bij zijn is meemaken

Dat belooft wat vriend. Dus neem die vrijdag lekker vrij en ga donderdagavond ouderwets van god los!  Je moet het er een beetje van nemen in het leven, nietwaar? Dit wordt een losse avond vriend. Het is een special edition voor de Gay Pride, dus dan weet je dat het gek wordt en dat er veel mooie vrouwen komen. Via reservations@clubmadfox.com kan alvast een tafeltje voor jou en je vrienden worden georganiseerd. Zien we je daar?

MADNESS Mad Fox
Foto: Mad Fox
MADNESS Mad Fox
Foto: Mad Fox
Reageer op artikel:
Donderdag moet je partyen bij MADNESS in Mad Fox
Sluiten