Mad Fox gaat flink uitpakken tijdens ADE

Redactie 7 okt 2018 Entertainment

Ben je al eens in Mad Fox geweest? Dit is de club van The Entourage Group waar je lekker decadent kunt partyen. Erg vette club, weten we na de afterparty van de FHM500 van afgelopen jaar. Met ADE voor de deur heb je helemaal een goede reden om langs te gaan.

Nadat Mad Fox vorig jaar succesvol haar ADE-debuut maakte, is het tijd voor het grandioze vervolg. Dat pakken ze zoals we Mad Fox kennen weer groots aan, met een kleine week aan indrukwekkende feesten.

Vuurwerk

Voor wie de hele week heeft vrij genomen, gaat het woensdag 17 oktober al los met DJ Mag Asia. Het befaamde magazine pakt uit met een uitzonderlijke line-up. De donderdag neemt het prestigieuze label Armada Music de tent over, het label waar onder andere Afrojack, Armin van Buuren, Erick Morillo, Firebeatz en Fedde le Grand onder contract staan. Wie er precies afgevaardigd gaan worden naar de kelder van de Spuistraat is nog niet bekend, maar dat we hier vuurwerk uit de speakers kunnen verwachten lijkt ons een zekerheidje.

David Guetta in tha house

En dan moet het weekend nog beginnen. Vrijdag wordt gekke vos overgenomen door niemand minder dan de Italiaanse playboy pur sang Gianluca Vacchi. Doe geen gladde zolen aan, want het kan wel eens glibberig worden op de dansvloer. Als de kruitdampen zijn opgetrokken die Gianluca heeft achtergelaten, dan is het aan Jack Back & friends om de tent definitief in lichterlaaie te zetten. Wie? Jack Back. Beter bekend als het underground alter ego van David Guetta. Dit gaat zeer interessante avond opleveren, dat kan niet anders.

Voor de mensen die nog puf hebben of door omstandigheden pas zondagavond alle bloemetjes buiten kunnen zetten, dan wordt er zondagavond afgedanst met SONO Music. Ga d’r maar aanstaan.

Mad Fox ADE

Mocht je nog een uniek ADE feestje willen pakken, dan moet je bij Mad Fox zijn. Trek je mooiste kleren aan, want dit is clubbin’ op internationaal jetset level. Dit is partyen zoals ze in de high end tenten van New York en Londen doen. Niet voor niets trok de club al gasten als Leonardo DiCaprio, Will.i.am en Doutzen Kroes de club. Bij zijn? Hier vind je alle events op een rijtje. Hieronder nog een paar foto’s om je te overtuigen dat een bezoek aan Mad Fox een bijzonder goed idee is.

View this post on Instagram

People will stare. Make it worth their while. 😉 @the_entourage_group

A post shared by MAD FOX (@madfoxclub) on

View this post on Instagram

Down the rabbit hole… Is where the magic happens. @the_entourage_group

A post shared by MAD FOX (@madfoxclub) on

View this post on Instagram

Too much of anything is bad, but too much champagne is just right. @the_entourage_group

A post shared by MAD FOX (@madfoxclub) on

View this post on Instagram

Girls just wanna have fun. And a drink. Or two. @the_entourage_group

A post shared by MAD FOX (@madfoxclub) on

Reageer op artikel:
Mad Fox gaat flink uitpakken tijdens ADE
Sluiten