Maatjes gaan op een brakke boottocht en eindigen in oorlogsgebied

redactie 8 jun 2016 Entertainment

 Er verschijnen wel vaker verhalen over drunken escapades die eindigen in het wakker worden in een ander land. Je gaat een nacht helemaal van god los en je wordt wakker in een ander land. Super kut. Of juist vet. Mooi verhaal voor de kleinkinderen dachten we zo. Ditmaal eindigden drie brakke boys net iets verder van huis dan ze hadden gehoopt. Je stapt bij je vakantie baantje op de verkeerde boot en komt aan wal in een door oorlog verscheurd land. Lekker dan.

Alex James en Lewis zijn drie vrienden die op Cyprus in een party resort werken. Lekker bijbaantje dus. Op een brakke middag wilden ze de kater verslaan door op een fijn boottochtje te gaan. Natuurlijk vergeten de beste heren hun kaartjes in het appartement. Wat te doen? Je gewoon een weg de andere boot op lullen, natuurlijk. Na wat heen en weer gelul werden ze op de boot verwelkomt en ging het schip de zee op.

Cyprus werd steeds kleiner op de horizon en na negen ur varen bereikten de mannen vaste land. Bezorgd tot en met, ze moesten natuurlijk ok weer op werk zijn, vroegen ze waar ze waren. Het bleek Syrië te zijn. Ze werden door Russiche mariniers meegenomen en ondervraagd. Toen duidelijk werd waarom de mannen in Syrië terecht waren gekomen werden de boys hard toegelachen en kregen ze een plek op een Russisch schip terug naar Cyprus. Wat een verhaal.

Reageer op artikel:
Maatjes gaan op een brakke boottocht en eindigen in oorlogsgebied
Sluiten