April 2019 gaat de vetste maand worden op film- en seriegebied

redactie 26 dec 2018 Entertainment

Je dacht waarschijnlijk dat we een bakkie teveel op hadden bij FHM. Nee vriend, we zijn bloedjeserieus. Het mag dan nog wel even duren, wij weten nu al dat april 2019 legendarisch gaat worden. Op het gebied van films en series komt er namelijk reteveel uit, sterker nog wij vermoedden dat er nog niet eerder zo’n maand is geweest.

Over 17 weken is het al zover, zo klinkt het niet eens heel ver meer. We hebben al een aantal aankondigingen bekend gemaakt voor die maand. Tijd om de balans op te maken.

Game of Thrones

Waarschijnlijk vertellen we je niks nieuws, maar in april 2019 komt dan toch echt het langverwachte laatste seizoen van Game of Thrones uit. Voor vele fans is het behoorlijk spannend, want zullen onze hoge verwachtingen wel bevredigd worden? Dit is overigens ook moment om alle oude seizoenen weer eens te gaan bingewatchen, zo kun je straks lekker doorploegen naar het achtste seizoen.

Avengers: Endgame

Het open einde uit de vorige film smeekte om een vervolg. 24 april krijgen we dat vervolg. In de vierde Avengers film Endgame wordt duidelijk welke gasten van het Avengers-team de Infinity War hebben overleefd. Dat gaat vast een knallertje worden.

Our Planet

Ook dit is er eentje waar we heel erg naar uitkijken. Aan deze nieuwe 4k natuurdocu van Netflix werd de afgelopen vier jaar hard gewerkt. Kosten noch moeite werden bespaard. Met dure camera’s maakten ze duizenden uren aan beeldmateriaal. En het mooiste is dat David Attenborough met zijn gouden stem alles aan elkaar praat. Deze film is vanaf 5 april te zien op Netflix.

Pet Sematary

Stephen King-films blijven goed. Zo komt op 25 april 2019 de remake uit van de horrorfilm Pet Sematary. Kiddo’s met rare dierenmaskers, een kat die opstaat uit de dood, bloedvlekkies op de deur, een eng bos en een geïmproviseerde begraafplaats. Dat gaat sowieso een scary bende worden.

 

LadBible

Reageer op artikel:
April 2019 gaat de vetste maand worden op film- en seriegebied
Sluiten