Maak kennis met de winnares van Miss Universe 2017

Redactie 30 jan 2017 Girls

Gisteravond was de finale van de Miss Universe verkiezing in Manilla, zoals jij, topografisch wonder als jij bent weet, is dat de hoofdstad van de Filipijnen. De 23-jarige Iris Mittenaere uit Frankrijk werd uitgeroepen tot mooiste vrouw ter wereld. Die titel maakt ons natuurlijk meteen nieuwsgierig naar deze beeldschone dame.

Uit 85 prachtige kandidaten werd de Française gekozen om de wereld te vertegenwoordigen als mooiste vrouw. Een hele eer als je een blik werpt op het deelnemersveld. Nederland vaardigde bijvoorbeeld de knappe Zoey Ivory  (nummer 55 in de FHM500), bij ons niet geheel onbekend. Helaas slaagde zij er niet in om de finale te bereiken.

De winnares willen we graag even voorstellen door middel van een informatief filmpje. Iris heeft prachtige donkere lokken, ogen waarin je verdwaald raakt en een lijf en uitstraling waarbij je meteen naar de juwelier rent om een ring voor haar te zoeken. Momenteel studeert ze tandheelkunde, waardoor ze straks ook nog eens veel knaken gaat verdienen. Deze dame voor wie wij smelten, heeft dus zowel de beauty als de brains. Wat wil je nog meer? Volgens bronnen is ze nog vrijgezel en Frankrijk is niet zo ver weg!

Reageer op artikel:
Maak kennis met de winnares van Miss Universe 2017
Sluiten