Maak kans op vijftig jaar lang gratis wintersport

koen 6 okt 2014 Entertainment

Begin je al helemaal in the mood te komen om lekker een afdaling te pakken op je ski’s of om off piste door de diepsneeuw te knallen op je snowboard? Met andere woorden. Sta je op het punt om je wintersportvakantie te regelen? Wacht dan heel eventjes met boeken. Misschien moet je op 12 februari wel naar het Franse Les Menuires om je prijs op te halen.

Prijs? Wat? Ja zeker, en niet zo maar een prijs. Het Franse skioord Les Menuires, het grootste dorp van de drie Vallées (het grootste skigebied ter wereld), bestaat op 12 februari vijftig jaar en dat willen zij groots vieren. Zij gaan een skipas verloten die vijftig jaar geldig is. Dat komt overeen met een waarde van €47.500,-. Elke dag een afdaling pakken, gratis en voor niets. Wat je moet doen om te winnen? 

Ga even naar de website van Les Menuires, beantwoord de drie vragen van de prijsvraag en vul je gegevens in. That’s it. Onder alle inzenders met goede antwoorden zal er een trekking zijn en misschien ben jij dat wel! Je moet er een minimale inspanning voor leveren maar je maakt wel kans om vijftig jaar lang gratis afdalingen te pakken in het grootse skigebied ter wereld.

Reageer op artikel:
Maak kans op vijftig jaar lang gratis wintersport
Sluiten