Eerste reacties op ‘Mission: Impossible – Fallout’ zijn boven verwachting goed

Redactie 13 jul 2018 Entertainment

We kijken er al vrij lang naar uit. We zagen Tom Cruise uit vliegtuigen springen, helikopters vliegen en zijn poten breken voor het eindresultaat van de film. Mission: Impossible – Fallout ging recent in Parijs in première en krijgt alleen maar lovende reacties. Alle bloed, zweet en tranen van Tom zijn niet voor niets geweest. Men beweert dat dit de beste Mission Impossible film tot nu toe is terwijl de franchise al meer dan 20 jaar oud is.

Hoe hij het flikt weten we niet. De 56 jaar oude Cruise weet op deze leeftijd nog steeds een actieheld te zijn. Dat komt gedeeltelijk door goede genen maar vooral door kei en keihard werken.

Beste van de franchise

De mensen die gelukkige genoeg waren om bij de première te mogen zijn werden compleet weggeblazen. Vooral een knok scene in een badkamer wordt beschreven als een van de beste vechtscenes in een lange tijd. We kunnen in kleine fragmenten uit de trailer zien dat die veel goeds beloven. Volgens de aanwezigen is dit een van de beste delen uit de franchise en had er geen beter vervolg gemaakt kunnen worden.

Cast

Mission: Impossible – Fallout bevat een groot gedeelte van dezelfde cast die we kennen van Rogue Nation zoals Alic Baldwin, Simon Pegg en hottie Rebecca Ferguson. De cast wordt aangevuld met Angela Bassett en Henry Cavill (Superman). Vooral Henry Cavill ziet er in de trailers zeer gevaarlijk en op zijn plek uit. De acteur is inmiddels een van de grotere acteurs aan het worden en deze film brengt hem weer een stap dichterbij. Hij is al superman maar in Fallout krijgt hij de kans om slecht personage te laten zien. Top.

Verhaal

In Fallout vier weet Syndicate leider Soloman Lane door de vingers van IMF te slippen. Ethan Hunt (Tom Cruise) is in een race tegen de klok om de wereld te redden van zijn ondergang. Om het nog erger te maken zit de CIA hem op zijn hielen (Henry Cavill en Angela Bassett) omdat ze zijn motieven betwijfelen.

Voor ons zal de film te zien zijn vanaf 27 juli, nog even volhouden. Hier is nog een keer de trailer:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Eerste reacties op ‘Mission: Impossible – Fallout’ zijn boven verwachting goed
Sluiten